Ιούλιος 5, 2014

ΤΡΙΚΑΛΑ, ΘΕΣΣΑΛΙΑ – Το Πολιτιστικό Ιδρύμα Παν. Χρ. Χατζηγάκη σε μια είδικη εκδήλωση βράβευσε 3 αριστούχες μαθήτριες, απο τον νομό Τρικάλων, με τιμητική διάκριση και οικονομικό επάθλο. Ήταν η πρώτη εκδήλωση του Ιδρύματος που πραγματοποιήθηκε στη γενέτειρα της οικογένειας Χατζηγάκη, τα Τρίκαλα.

Με ιδιαίτερο συμβολισμό, το πρώτο βραβείο στην μνήμη του Ιδρυτή του «Πολιτιστικού Ιδρύματος Παν. Χρ. Χατζηγάκη», Παναγιώτη Χατζηγάκη, επιδόθηκε στην αριστούχα μαθήτρια της Γ’ Τάξης του 4ου Λυκείου Νομού Τρικάλων, Θωμαή Κουτή. Στη συνέχεια, το δεύτερο βραβείο στην μνήμη της Μπέττυς Χατζηγάκη απονεμήθηκε στη μαθήτρια της Ε’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φαρκαδόνας του νομού Τρικάλων, Ευαγγελία Γκαγκά. Τέλος, το τρίτο βραβείο στην μνήμη του Μιχάλη Χατζηγάκη δόθηκε στην Ελισάβετ Καραπέτσα, μαθήτρια της Γ’ τάξης του 2ου Γυμνασίου Καλαμπάκας.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων, παρουσία της τοπικής ηγεσίας του Νομού Τρικάλων, πρώην βουλευτών όπως ο κ. Σπύρος Ταλιαδούρος που έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό απο το βήμα καθώς και καταξιωμένων δημιοσιογράφων όπως ο Αλέξανδρος Βέλιος. Την εκδήλωση συντόνισε με επιτυχία η δημοσιογράφος Νίνα Ζαφειροπούλου.