Δεκέμβριος 11, 2015

ΑΘΗΝΑ – Το Πολιτιστικό Ιδρύμα Παν. Χρ. Χατζηγάκη προσέφερε ως ελάχιστο φόρο τιμής στις οικογένειες Ελλήνων Αστυνομικών που θυσιάστηκαν για την προστασία και την ασφάλεια της χώρας, τα εξής: (1) Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις απο τον Όμιλο Βιοϊατρικής, (2) Δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις απο το Οφθαλμολογικό Κένρο Αθηνών, (3) Υποτροφίες απο το PIERCE-DEREE College και (4) Οικονομική στήριξη στις 11 οικογένειες με παιδιά.

Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, στην αίθουσα Π. Μπακογιάννη, παρουσία του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως, κ. Τόσκα, των Γενικών γραμματέων του Υπουργείου, του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Τσακνάκη και όλης της ιεραρχίας.

Ο κ. Στέλιος Χατζηγάκης, πρόεδρος του Πολιτιστικού Ιδρύματος Παν. Χρ. Χατζηγάκη, δηλώνει στην ομιλία του: «Η οργανωμένη ιδιώτικη πρωτοβουλία μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για τη διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής, με έργο κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς. Κάθε συνάνθρωπο που βοηθάμε είναι και ένα λιθαράκι σ’ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και για όλους μας»