Συνεχίζεται και Φέτος

Ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε το 2017 με πρωτοβουλία της Γ.Γ. Ελισάβετ Χατζηγάκη, συνεχίζεται και φέτος με μοναδικό σκοπό να χτίζει γέφυρες επικοινωνίας και μακροχρόνιας σύνδεσης με άτομα, κοινωνικές ομάδες και οργανισμούς που έχουν ωφεληθεί μέσα από τις δράσεις του Ιδρύματος Χατζηγάκη.

 

Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων χρόνων, η Γ.Γ. Ελισάβετ Χατζηγάκη, συνάντησε τη μαθήτρια Ελισάβετ Καραπέτσα, που βραβεύτηκε το 2014, για την άριστη επίδοση της με οικονομικό έπαθλο ως μαθήτρια, τότε, της Γ’ τάξης του 2ου Γυμνασίου Καλαμπάκας, ενώ πλέον φοιτεί στη Στρατιωτική Σχολή στη Θεσσαλονίκη. Η Ελισάβετ, συζήτησε με την Γ.Γ. την επιτυχή πορεία της από το σχολείο σε μία τόσο απαιτητική σχολή και καθώς και τις προσδοκίες της για το μέλλον.

 

Η εκπρόσωπος του Ιδρύματος κ. Ελισάβετ Χατζηγάκη στο πλαίσιο του προγράμματος, συνάντησε επίσης τη Θωμαή Κουτή, που έλαβε βραβείο αριστείας και οικονομικό έπαθλο τον Ιούλιο του 2014, ως αριστούχα μαθήτρια της Γ’ Τάξης του 4ου Λυκείου Νομού Τρικάλων. Η Θωμαή μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της, ως μία φιλόδοξη εκκολαπτόμενη γιατρός καθώς είναι φοιτήτρια στην Ιατρική Σχολή στο Ηράκλειο Κρήτης. Επιπλέον μοιράστηκε και τις ανησυχίες της για το μέλλον αλλά και για την καθημερινότητα μακρία από την οικογένεια της στα Τρίκαλα.

 

Το Πάσχα του 2018, η Γ.Γ. Ελισάβετ Χατζηγάκη, υποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά στα γραφεία του Ιδρύματος, τον Πάρη και τον Βασίλη μαζί με την μητέρα τους, Ανθή, μία από τις οικογένειες που υποστηρίχθηκαν στα πλαίσια της τιμητικής εκδήλωσης για τις οικογένειες πεσόντων αστυνομικών στο καθήκον, το Δεκέμβριο 2015.

 

Η Ανθή έχει δύο υπέροχους γιούς, οι οποίοι έλαβαν υποτροφίες από το Pierce-Deree – The American College of Greece. Ο Πάρης ως ενεργητικός έφηβος, ολοκληρώνει την Γ’ Γυμνασίου με μαθητική υποτροφία ενώ έχει πάθος με το ποδόσφαιρο και είναι μέλος στην αντίστοιχη ομάδα του σχολείου. Ο Βασίλης, τελειώνοντας την ΣΤ’ Δημοτικού προετοιμάζεται για τις εισαγωγικές εξετάσεις στο Pierce και συμμετέχει με υποτροφία σε αθλητικές δραστηριότητες όπως η κολύμβηση και το ποδόσφαιρο στις εγκαταστάσεις του Pierce – Deree – The American College of Greece.

 

Η πορεία και η εξέλιξη των ανθρώπων αυτών αποτελούν την κινητήριο δύναμη για το πρόγραμμα Stay Connected αλλά και την ουσία της αποστολής του Ιδρύματος Χατζηγάκη.

 

Αν θέλεις κι εσύ να ‘παραμείνουμε συνδεδεμένοι’ επικοινώνησε με το Ίδρυμα Χατζηγάκη, οι πόρτες μας είναι πάντα ανοιχτές.