Ωραίο Ξάνθης | 01.04.2021

Στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεών για το 2020-21 το Ίδρυμα Χατζηγάκη προχώρησε σε σημαντική δωρεά μετά από αίτημα του Νηπιαγωγείου Ωραίου Ξάνθης. Οι μικροί μαθητές και μαθήτριες κατά την επιστροφή τους στο νηπιαγωγείο θα δουν την καινούργια ξύλινη σχολική γωνιά και θα βρουν ένα ξύλινο κουκλοθέατρο.

Το Ίδρυμα Χατζηγάκη επιθυμεί μέσα από την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης δράσης να υπογραμμίσει ότι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε μικρές κινήσεις για ποιοτική εκπαίδευση αποκτούν μεγάλη σημασία και συμβάλλουν στην βελτίωση της συνολικής εμπειρίας αλλά και της καλής ψυχολογίας παιδιών και εκπαιδευτικών. Η Γ.Γ. του Δ.Σ. Ελισάβετ Σ. Χατζηγάκη και ο Ταμίας Μιχαήλ Σ. Χατζηγάκης συντόνισαν τη δωρεά.

Η Γ.Γ. κ. Ελισάβετ Σ. Χατζηγάκη, ανέφερε σχετικά: «Η προσφορά μας στο νηπιαγωγείο του Ωραίου Ξάνθης έρχεται ως ελάχιστη συμβολή για τη βελτίωση του εκπαιδευτικού ταξιδιού που ξεκινά πάντα από το νηπιαγωγείο. Ελπίζουμε οι εν λόγω προσθήκες να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον ζεστασιάς και ισορροπίας για τους μικρούς μαθητές και τις μαθήτριες κατά την επιστροφή τους στο χώρο όπου καλούνται χτίσουν τις πρώτες τους αναμνήσεις.»

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή της εταιρείας «Moosend» και προσωπικά της κ. Ελένης Κωστοπούλου. Η μεταφορά της δωρεάς πραγματοποιήθηκε δωρεάν από την εταιρεία «Μουμτζής-Μεταφορική». Ολοκληρώθηκε με την επίσημη παραλαβή εξοπλισμού όπως ξύλινος θάλαμος με πάγκο, ξύλινο κουκλοθέατρο από την εκπαιδευτικό και εν ενεργεία προϊστάμενη του Νηπιαγωγείου Ωραίου Ξάνθης, κυρία Ελένη Βλαχοδήμου.

Δείτε το επίσημο Δελτίο Τύπου εδώ