Μ. Τρίτη το πρωί, η Γ.Γ. (Δ.Σ) Ελισάβετ Σ. Χατζηγάκη και ο Ταμίας (Δ.Σ.) Μιχαήλ Σ. Χατζηγάκης πραγματοποίησαν επίσκεψη στον ΜΚΟ Θεόφιλος για την παράδοση πασχαλινής δωρεάς που θα στηρίξει περισσότερες από 100 πολύτεκνες οικογένειες.

Τα Πασχαλινά “Πακέτα Αγάπης” είναι μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2019 και έχει ως στόχο να υποστηρίζει εμπράκτως κάθε χρόνο φορείς και οργανισμούς που επιτελούν πολύτιμο έργο γύρω από την στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας και διαφορετικών ευάλωτων κοινωνικών ομάδων (λ.χ. παιδιών με αναπηρίες, άστεγο πληθυσμό).

Φέτος, η έκκληση του Ιδρύματος για συντονισμένη κινητοποίηση και υποστήριξη της Πασχαλινής πρωτοβουλίας, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο καθώς τα Πασχαλινά Πακέτα Αγάπης εμπεριείχαν είδη σε 4 βασικές κατηγορίες: Α. Τρόφιμα, Β. Είδη Πρώτης Ανάγκης (Γυναικεία ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, Ανδρικά ρούχα), Γ. Παιδικά Παιχνίδια & Αξεσουάρ, Δ. Πασχαλινά Είδη & Είδη Σπιτιού.

Μεγάλοι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας η οικογένεια Μαγιόπουλου και η εταιρεία DAMA SA του αείμνηστου φίλου και διαχρονικού συνοδοιπόρου κ. Στέφανου Μαγιόπουλου, προσέφερε στις οικογένειες 100 ατομικά πακέτα με τρόφιμα (πατάτες, φρούτα και λαχανικά) και η οικογένεια Λούτου και ο φορέας ΤΑΓΜΑ21. Τέλος, η συμβολή ιδιωτών-φίλων του Ιδρύματος ήταν εξαιρετικά πολύτιμη.

Δείτε το Δ.Τ. εδώ