Πακέτα Αγάπης σε ακόμα περισσότερες οικογένειες και ευάλωτους συμπολίτες μας!

Το Ίδρυμα Χατζηγάκη ολοκλήρωσε αποστολές 90 κιβωτίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με στόχο την στήριξη περισσότερων από 300 οικογενειών και ευάλωτων πολιτών που βρίσκονται στην αστεγία, μέσα από στοχευμένες δωρεές στους φορείς Η Αγκαλιά, Όμιλος για την Unesco Πειραιώς και Νήσων και Πνοή Ελπίδας.

Τα Πακέτα Αγάπης φτάνουν σε ακόμα περισσότερες οικογένειες με την αμέριστη προσφορά φίλων και υποστηρικτών του Ιδρύματος Χατζηγάκη όπως η εταιρεία Agrino και η οικογένεια Πιστιόλα. Οι αποστολές των Πακέτων πραγματοποιήθηκαν με την πολύτιμη στήριξη της Αθηναϊκής Μεταφορικής.

Στο πλαίσιο, των πρόσφατων αποστολών, η Γ.Γ. Ελισάβετ Σ. Χατζηγάκη επισκέφθηκε τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Η Αγκαλιά» στην Αθήνα, συνομίλησε με μέλη του Δ.Σ., τον κ. Λευτέρη Ζαχαριάδη και του προσωπικού, τους κ. Αποστόλη Κοκκίνη και κ. Ηρώ Παπαδοπούλου.

Σε επίσκεψη στον «Όμιλο για την UNESCO, Πειραιώς & Νήσων» συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Μαρωνίτη και τον Διευθυντή Χορηγιών κ. Βασίλη Δαμίγο, ξεναγήθηκε στην κεντρική δομή και παρουσίασε το έργο του Ιδρύματος στους ωφελούμενους, το προσωπικό και την ομάδα του Ομίλου.

| Τα Πακέτα Αγάπης

Μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2012 μέσα από τα Ετήσια Προγράμματα Δωρεών και έχει ως στόχο να υποστηρίζει εμπράκτως ετησίως την πολύτεκνη οικογένεια και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (λ.χ. παιδιά με αναπηρίες, γυναίκες, θύματα έμφυλης βίας, άστεγο πληθυσμό, πρόσφυγες, ασυνόδευτα ανήλικα).

Τα Πακέτα Αγάπης του Ιδρύματος εμπεριέχουν είδη που διακρίνονται σε 4 βασικές κατηγορίες: Α. Τρόφιμα, Β. Είδη Πρώτης Ανάγκης (Γυναικεία ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, Ανδρικά ρούχα), Γ. Παιδικά Παιχνίδια, Σχολικά Είδη & Αξεσουάρ, Δ. Είδη Σπιτιού.

| Υποστηρίξτε τα Πακέτα Αγάπης

Αν επιθυμείτε και εσείς να προσφέρετε, μπορείτε να κάνετε μία δωρεά εδώ ή να επικοινωνήσετε με την ομάδα του Ιδρύματος στο info@chatzigakisfoundation.gr ή στο Τ. 210 3631920.

Δείτε το Δ.Τ. εδώ