Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 — Με αφορμή την #ΗμέραΕλληνικήςΑστυνομίας 

Το Ίδρυμα Χατζηγάκη τιμά το έργο και τη συνεισφορά του αστυνομικού σώματος στην προστασία και διαφύλαξη της ασφάλειας της χώρας μας.

Η ΓΓ Ελισάβετ Σ. Χατζηγάκη, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ, παρευρέθηκε σε ειδική εκδήλωση για τον εορτασμό της ημέρας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, συνάντησε τον Αρχηγό της ΕΛ.Α.Σ Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο και συνομίλησε με εκπροσώπους φορέων και Ιδρυμάτων όπως με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου, Δρ. Αντώνιο Αυγερινό.

#2015: Tο Ίδρυμα Χατζηγάκη προχωρά σε πρωτοβουλία στήριξης οικογενειών πεσόντων αστυνομικών στο καθήκον. Η στήριξη προς τις οικογένειες ήταν πολυδιάσταση: (1) Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από τον Όμιλο Βιοϊατρικής, (2) Δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις απο το Οφθαλμολογικό Κέντρο Αθηνών, (3) Υποτροφίες από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος και (4) Οικονομική στήριξη στις οικογένειες με παιδιά.

#2018: Στα πλαίσια του προγράμματος Stay Connected η Γ.Γ. Ελισάβετ Σ. Χατζηγάκη καλωσορίζει στα γραφεία του Ιδρύματος μία από τις οικογένειες, την Ανθή μαζί με τα δύο της παιδιά, τον Πάρη και τον Βασίλη όπου τότε είχαν μόλις ξεκινήσει να φοιτούν στο Pierce.

#2021: O Πάρης αποφοιτεί από το σχολείο και είναι έτοιμος για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής του και ο Βασίλης συνεχίζει τη σχολική του διαδρομή ως μαθητής της 1ης Λυκείου.

Περισσότερα για τις πρωτοβουλίες στήριξης των οικογενειών πεσόντων αστυνομικών εδώ