Τρία γιορτινά εργαστήρια σε STEAM διάθεση έλαβαν χώρα την Κυριακή 26 Νοεμβρίου!

Φέτος, το Ίδρυμα Χατζηγάκη στην προσπάθεια να εντείνει τις πρωτοβουλίες που προάγουν την προσφορά, την αλληλεγγύη και τις δημιουργικές συμπράξεις, διοργανώνει μία σειρά από πρωτοβουλίες σε συνεργασία με πληθώρα φορέων και οργανισμών.

Η πρώτη πρωτοβουλία — Τρία Χριστουγεννιάτικα Εργαστήρια

Σε απόλυτα γιορτινό κλίμα, δεκάδες παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικοί και εθελοντές δημιούργησαν Χριστουγεννιάτικες Κάρτες, τις οποίες δώρισαν για να συμπεριληφθούν στα Πακέτα Αγάπης που θα λάβουν ευάλωτες πολύτεκνες οικογένειες που χρειάζονται τη στήριξή μας αυτές τις γιορτές.

Η πρωτοβουλία είναι μία από τις δράσεις, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας του Ιδρύματος Χατζηγάκη με το Children’s Institute of Technology και την Educaid. Είχε απόλυτα βιωματικό χαρακτήρα με έμφαση στην δημιοργικότητα και τα πολλαπλά ερεθίσματα. Υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της Μαίρης Κατράντζου, της εικονογράφου Κατερίνας Σωτηροπούλου, της Μαριλίζας Ποντικού Λιγνού, Founder, CIT Kids καθώς και των The Party Loft και Sips n Spirits.

Η δεύτερη πρωτοβουλία  — Μαγειρεύουμε Γεύματα Αγάπης

Ακολουθεί το Σάββατο 02/12, όπου όλες και όλοι μαζί θα συναντηθούμε για να μαγειρέψουμε, να συνθέσουμε Πακέτα Αγάπης και να γιορτάσουμε μέσα από εκπαιδευτικές δημιουργικές δράσεις, με στόχο να στηρίξουμε εμπράκτως και πολύπλευρα ευάλωτες πολύτεκνες οικογένειες των Δήμων Ιλίου και Δάφνης-Υμηττού.

Μία συνεργασία του Ιδρύματος Χατζηγάκη με την EducAid και το Children’s Institute of Technology.

_____

Το Ίδρυμα Χατζηγάκη όπως κάθε χρόνο μέσα από τον άξονα της Κοινωνικής Προσφοράς και το Πρόγραμμα Πακέτα Αγάπης υποστηρίζει ευάλωτες οικογένειες (τρίτεκνες, πολύτεκνες, μονογονεϊκές) σε Αττική και Περιφέρεια.

Χριστουγεννιάτικα Πακέτα Αγάπης

1. Τρόφιμα
2. Χριστουγεννιάτικα Είδη
3. Είδη Πρώτης Ανάγκης
4. Παιδικά Βιβλία
5. Παιχνίδια

Μπορείτε να κάνετε μία δωρεά που θα αντιστοιχεί στο δικό σας Πακέτο Αγάπης. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις επικοινωνείτε πάντα στο Τ. 210 3631920 ή στο Ε. info@chatzigakisfoundation.gr.

Κάντε τη Δωρεά σας εδώ, επιλέγοντας την κατηγορία “Πακέτα Αγάπης”.