Η ομάδα του Ιδρύματος ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για μία σειρά από εποικοδομητικές συναντήσεις με φορείς, σωματεία, κοινωνικές δομές καθώς και με εκπροσώπους του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στον Φιλόπτωχο, Αδελφότης Κυριών Θεσσαλονίκης | 

Μέλη του ΔΣ συνάντησαν την Πρόεδρο, κ. Άννα Τσεκούρα και το μέλος κ. Μυρσίνη Γιουτίκα, συζήτησαν για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες για τα κορίτσια και τις γυναίκες σήμερα και περιηγήθηκαν στο οικοτροφείο στο οποίο διαμένουν 30 φοιτήτριες. Αποτελεί τον παλαιότερο Σύλλογο Γυναικών στην Β. Ελλάδα, επιτελεί σπουδαίο έργο για περισσότερα από 150 χρόνια με κέντρο τον άνθρωπο και την κοινότητα.

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Θεσσαλονίκης | 

Μέσα από το Πρόγραμμα Πακέτα Αγάπης έχει λάβει πάνω από 1 τόνο τρόφιμα με τελευταία μεγάλη δωρεά σε συνεργασία με την εταιρεία ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε. για την δημιουργία 130+ Πακέτων Αγάπης για τους/ τις ωφελούμενους/ νες από το Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας, Κέντρο Αστέγων και τη Δομή Φιλοξενίας Γυναικών.

Μέλη του ΔΣ συνάντησαν τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Πρόνοιας, κ. Ευθύμιο Χατζηθεόκλητο, την Διευθύντρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας, τον Προϊστάμενο της Κοινωνικής Υπηρεσίας, τους υπεύθυνους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Περιηγήθηκαν και ενημερώθηκαν για την λειτουργία του Παντοπωλείου, όλες τις διανομές των Πακέτων Αγάπης που δημιουργήθηκαν με το Ίδρυμα Χατζηγάκη μέχρι σήμερα καθώς και για το σύνολο των Δομών Στήριξης που λειτουργούν στον Δήμο.

Η ομάδα μας ταξιδεύει και επισκέπτεται ωφελούμενους/νες του Ιδρύματος μέσα από το Πρόγραμμα #StayConnected πάντα για την καλύτερη χαρτογράφηση νέων αναγκών και την συνολική αξιολόγηση των δωρεών. Συναντά όμως και νέες ομάδες, μαθαίνοντας για το έργο περισσότερων φορέων που επιτελούν ουσιαστικό έργο, διευρύνεται το μητρώο καταγεγραμμένων οργανισμών και φορέων που διατηρεί το Ίδρυμα. Σε όλες τις επισκέψεις ακολουθούν μέλη του ΔΣ του Ιδρύματος.

Αν είστε φορέας, σωματείο, οργάνωση και επιθυμείτε να γνωρίσουμε το έργο σας μπορείτε να απευθύνετε το αίτημα σας στο info@chatzigakisfoundation.gr.