Πριν από λίγες ημέρες η ομάδα μας πραγματοποίησε εποικοδομητική επίσκεψη στο Κ.Δ.Α.Π Α.μεΑ. Βριλησσίων “Κρίκος” με αφορμή την διαχρονική και πολύτιμη συνεισφορά και δράση του με έμφαση στη δημιουργική απασχόληση παιδιών και ενηλίκων με αναπηρίες στον Δήμο Βριλησσίων και όχι μόνο.

Η ΓΓ Ελισάβετ Σ. Χατζηγάκη και η Αντωνία Ξιφαρά, Υπεύθυνη Εσωτερικών Υποθέσεων παρουσίασαν το έργο του Ιδρύματος στους άξονες της Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης όπως το Πρόγραμμα Ημέρες Προσφοράς & Συμπερίληψης.

Στην συνέχεια ξεναγήθηκαν στο Κέντρο από την Υπεύθυνη κ. Δήμητρα Κατσαφάνα και την κυρία Ειρήνη Τρομπέτα, Υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής και Δραστηριοτήτων του Κέντρου στην επίσκεψη συνάντησαν έδωσε το παρών και η Αντιδήμαρχος Οικογενειακής Πολιτικής, Ισότητας και Προσχολικής Ηλικίας, κ. Λαμπρινή-Λίλη Τζίμα.

Συζήτησαν για τις καθημερινές προκλήσεις, τις ανάγκες που ανακύπτουν αλλά και τη βαρύτητα που ενέχει η δημιουργικότητα και οι συνεργασίες για την έμπρακτη επίτευξη της συμπερίληψης και ένταξης ατόμων με αναπηρία στο κοινωνικό σύνολο. Ιδιαίτερα, όταν μετουσιώνεται σε ξεχωριστές, βιωματικές δραστηριότητες που «αγκαλιάζουν» όλη την κοινότητα.