Στο Ίδρυμα Χατζηγάκη με το Πρόγραμμα Μαζί για το Σχολείο βιώσαμε εξαιρετικά απαιτητικές, συγκινητικές αλλά και όμορφες στιγμές στις αποστολές μας σε συνολικά 30 σχολικές μονάδες με 2.000+ ωφελούμενους/νες μαθητές/ τριες σε 16 διαφορετικές περιοχές.

  • Στη Θεσσαλία, υποστηρίξαμε 22 πλημμυροπαθή σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια)
  • Στον Έβρο, υποστηρίξαμε 8 δυσπρόσιτα, μειονοτικά σχολεία περιμετρικά της ευρύτερης πυρόπληκτης περιοχής στο Δάσος Δαδιάς-Λευκίμης-Σουφλίου (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά).

Οι σχολικές μονάδες έλαβαν τεχνολογικό εξοπλισμό, έπιπλα, σχολικά είδη, βιβλία και παιχνίδια.
Δίπλα μας σταθεροί υποστηρικτές: HP Hellas, Skroutz SA, Εκδόσεις Διόπτρα. Αγαπημένοι συνεργάτες: Library4All, Educaid Greece, Children’s Institute of Technology, Athens Comics Library και νέοι όπως το St. Catherines British School και Εκδόσεις Μεταίχμιο. Κυρίως όμως, όλες και όλοι εσείς που παρακολουθείτε και στηρίζετε το έργο μας ανιδιοτελώς, σιωπηλά.

Γνωρίσαμε υπέροχους ανθρώπους, εκπαιδευτικούς, κοινωνικούς λειτουργούς που με αυταπάρνηση και σθένος έκαναν τα αδύνατα δυνατά ώστε όλοι οι μαθητές και όλες οι μαθήτριες να έχουν μία όσο το δυνατόν πιο πολύχρωμη σχολική ζωή παρά τις σοβαρές αντιξοότητες και τους ευχαριστούμε όλους για την συνεργασία τους και την υπομονή τους.

Με το Πρόγραμμα Παιδεία & Περιβάλλον |

Υλοποιήσαμε παράπλευρες βιωματικές εκπαιδευτικές δράσεις όπως τα «Πράσινα Χριστούγεννα» με μαθητές/ τριες ακριτικών νησιών του 1ου Κύκλου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Συνεχίζουμε, απρόσκοπτα το έργο μας. Η ομάδα μας έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τις αποστολές σε πολλά και διαφορετικά σχολεία για την νέα σχολική χρόνια.

Μπορείτε να συνεισφέρετε στο Πρόγραμμα Μαζί για το Σχολείο εδώ:

  1. Με μία χρηματική δωρεά εδώ
  2. Με μία δωρεά σχολικά είδη, παιχνίδια, βιβλία καινούργια ή σε άριστη κατάσταση.

Επικοινωνείτε πάντα μαζί μας στο info@chatzigakisfoundation.gr ή στο 210 3631920.

PH: Μερικές από τις πιο δυνατές στιγμές που ζήσαμε στις αποστολές μας/ ©CFArchives2023-24