Μίλησε για τη δυνατή χρόνια που μας πέρασε, τον ρόλο που διαδραμάτισε για τον επαναπροσδιορισμό και εκσυγχρονισμό της στρατηγικής, των προγραμμάτων και της εξωστρέφειας του Ιδρύματος, τους στόχους και τα νέα έργα για το 2025.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

  • Για το 2024, ήταν μία δυνατή χρονιά, με πάνω από 150% αύξηση της δραστηριότητας του ιδρύματος, παρά τους δύσκολους στόχους, και με πολύτιμα επιτεύγματα.
  • Για τα προγράμματα, εστιάζουμε στρατηγικά στην προάσπιση των δικαιωμάτων ακριτικών, δυσπρόσιτων κοινοτήτων και στην κατάρριψη της περιθωριοποίησής τους λόγω γεωγραφικής θέσης.
  • Για την αποστολή, θέτοντας τον πήχη των δράσεών μας όλο και πιο ψηλά, με ακόμα πιο απαιτητικούς στόχους, παραμένουμε προσηλωμένοι στην αποστολή και στον σκοπό μας.
  • Για τα Πακέτα Αγάπης, η επισιτιστική κρίση είναι ένα καίριο, υπαρκτό, χρόνιο ζήτημα που καλούμαστε να αντικρίσουμε στα μάτια με κάθε νέα αποστολή, με κάθε νέα ιστορία, με κάθε νέο «Πακέτο Αγάπης».
  • Για τις στρατηγικές συνεργασίες, οι συνεργασίες μας μας κάνουν υπερήφανους, μας κάνουν καλύτερους, όχι ως φορείς, πρωτίστως ως ανθρώπους. Γιατί μαζί μπορούμε καλύτερα.
  • Για το 2025, το Πρόγραμμα Μαζί για το Σχολείο ταξιδεύει εκτός συνόρων σε Αίγυπτο, Ινδία & Αφρική, το Παιδεία & Περιβάλλον υλοποιείται σε ακόμα περισσότερες κοινότητες στη νησιωτική Ελλάδα κ.α.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ