Ημέρες Προσφοράς & Συμπερίληψης

Μία ημέρα, μία γιορτή προσφοράς, αλληλεγγύης και εκπαίδευσης.

Οι Ημέρες Προσφοράς & Συμπερίληψης προάγουν την συλλογική δράση και ευαισθητοποίηση.

Υλοποιούνται σε τρεις άξονες:

  1. Εκπαίδευση
  2. Περιβάλλον
  3. Εθελοντισμός

Στόχοι |

 

Eνδυνάμωση της βιωματικής εκπαίδευσης

 

Ενεργοποίηση της νέας γενιάς για την προστασία του περιβάλλοντος μέσα από τον εθελοντισμό

 

Eνίσχυση της ωφέλιμης διάδρασης, της συμπερίληψης, της αλληλεγγύης μέσα από τη συνεργασία διαφορετικών ομάδων ατόμων που έχουν ένα κοινό: την αγάπη για τον άνθρωπο και τη φύση

Περιλαμβάνουν |

  • Βιωματικές Εκπαιδευτικές Εισηγήσεις
  • Ομαδικές Δράσεις Προσφοράς & Εθελοντισμού (δράσεις φύτευσης, βιωματικά παιχνίδια)

Συνεργασία με Δήμους, Οργανισμούς, Σωματεία, Εθελοντές |

Οι Ημέρες Προσφοράς & Συμπερίληψης διενεργούνται σε συνεργασία με Δήμους της Αττικής, μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς, εκπαιδευτικά ιδρύματα, επιχειρήσεις, σωματεία και ομάδες εθελοντών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Όλοι και όλες μαζί συναντιόμαστε μ’ έναν κοινό στόχο να προσφέρουμε συλλογικά.

Τρόποι Συμμετοχής | 

  1. Είστε Εθελοντής/ ντρια;  Εδώ
  2. Είστε Μη-κερδοσκοπικός οργανισμός ή φορέας; Εδώ
  3. Είστε Εταιρεία; Εδώ

Ημερολόγιο Ημερών Προσφοράς & Συμπερίληψης |

2024 — Στις 27 Φεβρουαρίου “υιοθετήσαμε” την Πλατεία Μελίνα Μερκούρη στην Αγ. Παρασκευή για μία σειρά παράλληλων δράσεων που υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με τον Δήμο Αγ. Παρασκευής και την Inspired Voyager, με την συμμετοχή των EΣΤΙΑ – Κέντρο Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση, Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, TAGMA21 καθώς και των: Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ) Aγ. Παρασκευής και το Μουσικο-κινητικό Εργαστήρι από το Χελιδόνι – Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ Αγ. Παρασκευής. Περισσότερα εδώ.

2023 — Στις 9 Μαρτίου συναντηθήκαμε στο Άλσος Συγγρού για μία σειρά δράσεων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών, την Inspired Voyager, με την συμμετοχή των φορέων TAGMA21, ΕΣΤΙΑ – Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Αναπηρία και με την υποστήριξη του Δήμου Κηφισιάς. Περισσότερα εδώ.