Ειδικό Αμαξίδιο Τετραπληγίας Ταξίδεψε μέχρι τη Νάξο!

Στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεών για το 2020 το Ίδρυμα Χατζηγάκη προχώρησε σε σημαντική δωρεά ειδικού αμαξιδίου για νεαρό μαθητή ο οποίος λόγω σοβαρών κινητικών δυσκολιών αδυνατούσε να παρακολουθεί κανονικά τα μαθήματα.

Mέσα από την ολοκλήρωση τέτοιων δράσεων, το Ίδρυμα Χατζηγάκη επιθυμεί να υπογραμμίσει για ακόμα μία φορά την αμετακίνητη θέση του: στέκεται αρωγός, πάντα δίπλα στις ανάγκες των μαθητών, πάντα στηρίζοντας πρωτοβουλίες με στόχο τη ποιοτική εκπαίδευση σε όλη τη χώρα, τονίζοντας ότι το δικαίωμα που έχει κάθε παιδί, ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου, τόπου διαμονής, στη μόρφωση είναι αυτονόητο.

Η Γ.Γ. του Δ.Σ. Ελισάβετ Χατζηγάκη, η οποία συντόνισε τη δωρεά, ανέφερε σχετικά: «Η προσφορά του ειδικού αμαξιδίου δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία κίνηση προκειμένου να υπερασπιστούμε το αναπόσπαστο δικαίωμα κάθε παιδιού στη ποιοτική μόρφωση κάτι που υπερβαίνει οποιοδήποτε εμπόδιο. Ελπίζουμε να αποτελέσει το εφαλτήριο για μία πιο ισορροπημένη, ομαλή καθημερινότητα, γεμάτη όμορφες αναμνήσεις και συγκινήσεις που θα έχει την ευκαιρία να βιώσει, από εδώ και πέρα, ο νεαρός μαθητής ως ενεργό μέλος της κοινότητας του νηπιαγωγείου. Ευχόμαστε καλή πρόοδο στο νεαρό μαθητή από τη Νάξο!»

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Μαρτίου με την επίσημη παραλαβή του ειδικού αμαξιδίου από τη νηπιαγωγό και προϊστάμενη του Ειδικού Νηπιαγωγείου Νάξου, κυρία Μαρβάκη Μαρία.

Δείτε το Δελτίο Τύπου εδώ